Har Du Tid Att Träna?

Har du tid att låta bli?
Jag hör det så ofta…
“Jag har inte TID att träna! Du vet, jobbet och barnen och hemmet och vännerna. Förut tränade jag 4-5 pass per vecka, men jag har inte tiden längre”
-Ok, men en gång per vecka kanske du kan få till?
“Jo, men det är ju inte LÖNT!!”
JOOOO! Det är visst lönt!
För det är 100% mer än ingen gång!
Livet förändras, och därmed våra prioriteringar.
Jag är den första att säga att jag hellre spenderar tid med mina barn än åker till gymmet just nu. Så när detta händer behöver vi kanske ändra vår syn på vad som är träning? För kroppen behöver fortfarande få röra på sig varenda dag. Men kanske det inte måste vara 1 timme styrketräning följt av 20min på trappmaskinen och bilder på instagram med kreativa hashtags #bootybuildning ?
Kan det kanske vara just 10 knäböj med ett barn på ryggen, och en tur till skogen/lekplatsen? Eller att under dagen på jobbet ta några extra turer i trapporna?
Eller 10 min med ett bra program som guidar en igenom ett superkort pass? En bra dag kanske det kan bli två varv? Vem har inte 10 min?!
Det handlar inte om att ha tid. Det handlar om att dels tycka det är viktigt nog och dels sänka kraven en smula kring hur träning ska gå till, och bara göra istället. För det ÄR lönt. Det GÖR skillnad för vårt mående.

Prenumerera på vår Youtubekanal !! Där får du tips och korta men effektiva träningsprogram som tar dig 10-20 min HEMMA. För de dagar det är svårt att ta sig iväg.

Vi ses där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *