January 25, 2017

Om Team Strong Now

Strong Now är ett modernt företag med Din hälsa i fokus. I företaget hittar du bred och mångårig erfarenhet inom hälso- och friskvårdsbranschen. Vi erbjuder vår breda kompetens och våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Strong Now hittar Du på vackra Söråkers Herrgård. Till vårt förfogande har vi optimal utrustning för vårt utbud av företagshälsa, individanpassad, funktionell träning, samt för våra olika behandlingar.

Vi har även möjligheten att erbjuda våra tjänster där Du finns, dvs hemma hos Dig, i spåret eller tex simhallen. Många av våra kunder tränar hemma med oss online. Detta gäller även för företag. Vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar.

Vilka är Team Strong Now?

Therése Jarl är operativt ansvarig för företagshälsan, samt jobbar som personlig tränare, kostrådgivare och medicinsk massageterapeut. Hon brinner för styrketräning och trail running, och har tidigare  tävlat i body fitness och fälttävlan.

Anton Jonsson är leg. fysioterapeut. Han jobbar med allt som rör träningsdelarna i Strong Now, samt ergonomianpassning för våra kunder. Fotboll är den sport som står hans hjärta närmast, och upptar en stor del av hans fritid.

Jessica Tindholm är HR Specialist, och jobbar med frågor som rör personalresurser och utformning av åtgärdsprogram. Hon tävlar i bla CrossFit, men även trailrunning och fitness finns på hennes meritlista.

Elenor Thelander är stresspedagog, mental tränare och ledarskapsutvecklare. Hon jobbar med prestationsoptimering, stresshantering och mental styrka hos våra företagskunder. Eleonor har svart bälte i karate, och gillar även löpning och FreePowerYoga.