March 28, 2017

Sommarformen 2018

Välkommen till resan mot en förbättrad form och hälsa! Genom att klicka in här, har Du redan tagit det första steget på vägen mot en bättre och mer hälsosam livsstil. Vi lanserar nu ett av våra bästa kost-, tränings- och coachningspaket. Dessutom får alla deltagare en värdecheck på 500 kronor att använda till någon av våra övriga tjänster.

Har du otrevliga och jobbiga extrakilon, som du skulle vilja bli av med inför den mer lättklädda årstiden som är på väg? Då har du kommit helt rätt! Med Sommarformen 2018 ger vi Dig de rätta verktygen du behöver för att lyckas.

Under 90 dagar jobbar vi tillsammans för att Din sommarform ska bli den bästa möjliga. Kostrådgivning, träningsprogram, träningspass mm ingår. Borta är dagarna då du känner dig obekväm i sommarkläder. I år tar Du sommaren med storm!

Så här säger en av våra nöjda kunder:
“Jag har haft PT på Strong Now i drygt ett år. Jag har fått proffsig vägledning och inspiration, både gällande träning och kost. Här har jag hittat lusten att träna, ändrat mina kostvanor, och därigenom klarat saker jag inte trodde var möjliga. Jag är supernöjd med Strong Now och kan verkligen rekommendera detta ställe för personlig träning, kostråd och massage.”

Kontakta oss redan idag för att boka in en kostnadsfri konsultation gällande Sommarformen 2018!
Telefon: 0723-22 69 10
E-mail: info@strongnow.se

MOT SOMMAREN!

Sommarformen 2018 är till stor del onlinebaserad, så oavsett var du bor kan du ta del av detta kanonpaket.