Strong Now – The Unfit Trainer Challenge

 

Häng på mig på min resa tillbaka till en stark frisk kropp, som orkar med vardagen utan problem, och som dessutom känns bra naken! Du får komplett kost- och träningsprogram, support och feedback, och tillgång till en facebookgrupp där vi alla stöttar varandra!!

”En vacker dag…… På måndag ska jag minsann…. Vänta bara till nästa sommar, DÅ ska jag ha den där bikinin! Och älska mig själv. Och bla bla blaaa!” Så går veckorna. Och månaderna. Och kroppen känns likadan. Självförtroendet sjunker. Det finns ingen bättre tid för en varaktig förändring än NU. IDAG!! För vad kommer vara annorlunda på måndag? Livet kommer alltid komma emellan, med helger, jul och födelsedagar osv. Men det är exakt dessa delar av livet vi behöver lära oss att hantera, både kost-, tränings- och stressmässigt. Det tar nio månader att bygga en hel människa. Tänk vad DU kan uppnå med DIN kropp på samma tid?! På halva tiden?!
Denna challenge sker i 3 block. Varje block är uppdelat på 8 veckor, med olika fokus.

Under varje block på 8 veckor får du tillgång till:
+Kostprogram med olika recept.
+Träningsprogram och filmer med instruktioner och utförande.
+Personlig support och feedback av Therese i sluten facebookgrupp.
+Härlig gruppkänsla med andra som gör samma resa, runt om i landet.
+Diskussioner kring tankemönster, motivation och mindset.
+Massor med inspiration och motivationshöjare.

Varje block kostar 849kr/månad. Bokar du alla tre block på en gång är priset 649kr/månad. Det går fint att använda friskvårdsbidraget, då detta räknas som förebyggande friskvård. Du deltar i så många block du vill, anmälan är bindande. Skicka din anmälan till therese@strongnow.se

Jag, Therese Jarl, är idrottsfysiolog, lic personlig tränare, cert medicinsk massageterapeut och livsstilscoach, med ett förflutet som utövare inom body fitness. Jag har jobbat med friskvård i 19 år. När det kommer till kunskap och erfarenhet finns det inte många som slår mig på fingrarna. Men någonstans på vägen kom familj och jobb och hela livet emellan, lusten och energin försvann och jag bortprioriterade mig själv och mina egna behov. Fastän jag sett det hända andra otaliga gånger och lovat mig själv att aldrig göra så, så stod jag plötsligt där själv. Och jag vet att jättemånga, både kvinnor och män, är på precis samma plats som jag. Så låt oss göra detta tillsammans. Nu! Idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *